K různým druhům mase se hodí různé druhy koření a bylinek. Každé maso chce provonět něčím jiným. Drůbež…
1 kg masa z divočáka, hladká mouka, 4 lžíce oleje, 2 cibule, 2 mrkve, 4 stroužky česneku, 1 chilli paprička,…
Kebab: 6 kousků jehněčího masa (nejlépe steaků), 2 cibule, 3 větší rajčata, trochu dijonské hořčice, 3 hotové…
4 jelení steaky, 350 ml červeného vína (např. červeného vína Árie), 5 kuliček jalovce, 1 lžička koření Steak…
Irish stew je tradiční irský pokrm, který si zakládá především na kvalitě surovin. A kdy jindy si ho doma…
1 králík, sůl, mletý pepř, trochu hladké mouky, 1 dl olivového oleje, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 3 snítky čerstvého…
1 králík, 2 cibule, 10 stroužků česneku, 100 g sádla, 1 lžička celého kmínu, sůl…
asi 1 a 1/2 kg jehněčího masa, 1/2 lžičky tymiánu, 1 lžička rozmarýnu, 1 lžička soli, 1 lžíce kremžské…
1 bažant, 150 g anglické slaniny vcelku, sůl, 1 lžíce koření na divočinu (zvěřinu), 1 větší cibule, 1 sklenička…