Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy. Souhlasím.

SOUTĚŽ

Tuňákový tatarák s celerem

30 minut
Ryby a mořské plody

Seznam přísad

250 g steak z čerstvého tuňáka
1/2 lžička mleté kari koření madras
1 lžíce celer nasekaný najemno
2 ks cherry rajče nasekané najemno
1 lžíce cuketa nasekaná najemno
1 lžíce najemno nasekaný kopr
  sůl
  čerstvě mletý pepř
  citronová šťáva

Postup přípravy

Tuňáka omyjeme, osušíme a nakrájíme na drobné kousky, přidáme najemno nasekanou zeleninu, koření a dle chuti přidáme sůl, čerstvě mletý pepř a citronovou šťávu. Dobře promícháme a necháme uležet hodinu v lednici. Podáváme s opečenými toasty a salátem.

Náš tip: Tuňákový tatarák výborně ochutí domácí majonéza.