4 kousky čerstvého lososa, 4 kolečka kompotovaného ananasu, 100 g másla, sůl, mletý bílý pepř, 3 lžíce bílého…
400 g čerstvého lososa, sůl, mletý bílý pepř, 1 svazeček čerstvého kopru, 30 kaparů, 1 dl bílého vína, 4 lžíce…
2 kousky lososa, sůl, trochu bílého pepře, kousek másla, 2 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 2 stroužky česneku,…
Rybí prsty (rybičky): 4 až 5 brambor, 2 vejce (na uvaření), 300 ml mléka, 1 malá cibule (do mléka), 3 hřebíčky,…
250g tuňáka, ½ lžičky koření madras, 1 lžíce celeru nasekaného najemno, 2 najemno nakrájená cherry rajčata,…
3 celé makrely, 4 stroužky česneku, 1 lžíčka mleté sladké papriky, 1 lžička mleté pálivé papriky, 6 lžic olivového…
500 g lososa (nejlépe čerstvého – jen chlazeného), 1 dl olivového oleje, 3 lžíce bílého vína, 2 lžíce octa…
400 g malých sardinek (mohou být čerstvé nebo mražené), šťáva z 1 citronu, 1 dl olivového oleje, 3 stroužky…
1 kg filé z mořské ryby (bez kostí), šťáva z 1 citronu, sůl, mletý pepř, 150 g hladké mouky, 150 ml piva…
Pstruhy dobře omyjte a osušte. Jelikož je pstruh již vykuchaný, má na břiše řez. Od tohoto řezu udělejte…
Zapečená treska s bylinkovou krustou: Filety osolíme a posypeme provensálským kořením. Vložíme na pánev a zprudka…
2 lžíce másla, 2 červené cibule, 2 konzervy tuňáka v olivovém oleji, 1 jarní cibulka, 3 stroužky česneku,…
350 g listového těsta, 200 g čerstvého lososa, 100 g krémového sýra (vyzkoušejte náš Ranko Duko), hrst černých…