Jako první si připravíme rajčata: Ta nejprve na spodní straně nařízneme do kříže. Poté je vhodíme je do vroucí…
5 velkých cibulí, 3 stroužky česneku, 3 lžíce másla, 1 a 1/2 l zeleninového vývaru, 100 ml smetany, 100 g tvrdého…
Hovězí maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostičky. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme nadrobno.…
Květák rozebereme na malé růžičky a omyjeme. Cibuli s bramborem oloupeme a pokrájíme na malé kousky. Na másle…
Rajčata omyjeme, spaříme a oloupeme. Pokrájíme je na menší kousky a dáme je na 10 minut vařit do osolené…
1 cibule, 2 lžíce másla, 350 g žampionů či hříbků, 2 lžíce hladké mouky, 1 litr vývaru, špetka pepře, sůl,…
400 g kotrče kadeřavého, 4 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 5 stroužků česneku, 1 lžička drceného kmínu, 1 lžíce…
2 hrnky hub (čerstvých nebo sušených – nejlepší jsou lišky, křemenáče nebo babky), 1/4 celeru, 1 petržel,…
300 g hříbků, 2 brambory, kousek másla, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 l kuřecího vývaru (může být z kostky),…