Kuřecí maso s mangem

20 minut
Drůbež

Seznam přísad

250 g kuřecí maso
1 ks zralé mango
70 g arašídy
1 ks cibule
4 lžíce olivový olej
1 lžíce sójová omáčka
1/2 lžičky kari koření
  sůl a pepř

Postup přípravy

Kuřecí maso pokrájíme na nudličky. Pokapeme asi jednou lžící oleje a ochutíme solí, pepřem, kari a sójovou omáčkou. Vhodíme na rozpálenou pánev, na kterou vlijeme ještě 2 lžíce oleje a maso osmažíme dozlatova. Mango oloupeme a rovněž pokrájíme na malé kostičky. Přihodíme k masu a chvíli společně orestujeme. Nakonec přidáme arašídy a pod pokličkou pár minut podusíme. Na jiné pánvi rozpálíme zbytek oleje. Cibulku pokrájíme na proužky a vhodíme na pánev. Osmažíme dozlatova. Vše poté společně promícháme a podáváme s jasmínovou rýží či nudlemi.