400 g kachních nebo kuřecích žaludků, 80 g cibule, 25 g česneku, 40 g čerstvého zázvoru, 100 g mrkve, 60 g rajčatového protlaku, sůl, olej, směs indického koření (kari), 120 ml smetany, libeček, petrželová nať
Nejprve nechte zvolna vařit omyté žaludky v mírně osolené vodě doměkka. V rendlíku opékejte na oleji cibuli dozlatova, pak přidejte drobně nakrájený zázvor, kostičky mrkve a posekaný česnek. Vše krátce opékejte a nakonec přidejte rajčatový protlak a koření. Chvilku pečte, až se protlak trochu odvaří a osmahne. Potom vše zalijte trochou vývaru a asi 15 minut poduste. Přidejte uvařené a pokrájené žaludky a velmi zvolna duste dalších 15 minut. Pak přidejte smetanu, sekaný libeček a petrželovou nať. Podávejte s jemnou rýží basmati nebo chlebovými plackami.