600 g hovězího zadního
2 větší cibule
300 g fazolí
2 PL rajčatového protlaku
4 stroužky česneku
2 PL hladké mouky
3 PL oleje
2 PL mleté papriky
hrst sušené majoránky
2 PL oleje
kmín
sůl
pepř
Fazole namočíme den dopředu a uvaříme v osolené vodě do měkka.
V hrnci rozpálíme olej a na něj dáme restovat cibuli nakrájenou nahrubo.
Když máme cibuli zarestovanou do zlatova, přidáme na větší kostky nakrájené maso a také zarestujeme.
Následně ještě zarestujeme hladkou mouku, protlak a mletou papriku.
Vše podlijeme půllitrem vody, přidáme kmín, osolíme, opepříme a dusíme maso do měkka.
Když je maso měkké, přidáme uvařené fazole, nadrcený česnek a ještě 10 minut provaříme.
Nakonec přidáme rozemnutou majoránku.