České buchty v prášku
Tato směs je základní surovinou pro výrobu kynutých buchet.
pšeničná mouka, cukr, syrovátka, pšeničný škrob, sůl obohacená jódem, ječný sladový výtažek, emulgátor (sójový lecitin), enzymy (hydrolasy, oxidoreduktasy)
550 g
100 g | % RHP/100 g | |
energetická hodnota | 348 kcal/1460 kJ | 17 |
tuky celkem | 1,2 g | 2 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | 1 |
sacharidy | 70 g | 27 |
z toho cukry | 13 g | 14 |
bílkoviny | 11 g | 22 |
sůl | 1,2 g | 20 |
RHP = referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)
Obiloviny – lepek (pšenice, ječmen), mléko, sója
Může obsahovat stopy vajec, suchých skořápkových plodů a sezamu
8594019381653
SEMIX PLUSO, spol. s r. o., Rybníčky 338, 747 81 Otice
12 měsíců od data výroby